Previous
Next

Pawiyatan Luhur, Rabu, 30 Juni 2021

42

Kencana katon wingka
Wingka katon kencana
Sapa sing ngawulo bakale mulya
Nek sing selak bakale cidra

Tiyang Jaler Kasebat Rama
Tiyang Estri Kasebat Uma
Monggo sederek sesarengan makarya
Mugi Gusti tansah ridha

Bendhan Dhuwur mewarnai angkasa
Tumbuh rimbun pohon angsana
Brayat Agung LLDIKTI VI selalu bersama
Di tengah Pandemi tak lelah berkarya

Pawiyatan Luhur, Rabu, 30 Juni 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram